Szeretnél információt kapni közlekedési viszonyokról, strandokról, árakról, hol tudsz spórolni?
Iratkozz fel hírlevelünkre
és elküldjük okos ajánlatainkat
legszebb strandokat, látnivalókat!
Hetente maximum egy levelet küldünk. A későbbiekben bármikor le lehet iratkozni.

Kitöltés Facebook-al


Mindenki imádja Dubrovnikot

Mindenki imádja Dubrovnikot Egy frissen közzétett összefoglaló szerint, mindenki imádja Dubrovnikot.

A Dubrovniki Turisztikai Hivatal legújabb összefoglalója szerint nemcsak az ott lakók, de mindenki imádja Dubrovnikot. Szerintük ha világ médiában Horvátország szóba kerül, majd minden esetben vagy szóba kerül Dubrovnik is legalább egy fotó erejéig.

Cikkünkben hosszasan beszámolnak arról milyen vonzó turisztikai célállomás lett az elmúlt években. Hosszan méltatja a New York Times, a Guardian a Daily Mail, a McDonalds olasz hetek poszterére is Dubrovnik óvárosa került és itt forgatják a Trónok Harcát is.

A hírességek körében is vonzó célállomás lett Dubrovnik. Egyes vélemények szerint ma Abu Dhabi után a világ második legvonzóbb celeb helye. Megfordult itt az elmúlt években Brad Pitt és Jolie felesége, tavaly Armani hajója nem tudott lehorgonyozni a kikötőben, mert nem fért be, idén Scumacher hajókázott az Adrián (és vélhetően Dubrovnikba is ellátogatott), de kisebb nevek is akadnak a palettán, mint Bill Gates, vagy éppen Michael Duglas.

A britek is imádják Dubrovnikot. Idén csak Dubrovnikba 45 ezer brit érkezett, 40%-al több mint tavaly. A britek már nemcsak nyáron utaznak Dubrovnikba, hanem Húsvéttól egészen Karácsonyig.

Tipp! Nyaralj olcsón!

Ha olcsó szálláslehetőséget keresel, itt érdemes körbe nézni. Az alábbi űrlap kitöltésével egy világméretű szállás ár-összehasonlító rendszerébe érkezel, ahol az utazási portálok csak érted versenyeznek.
Itt akár 80%-al olcsóbban tudsz szállást foglalni!


A horvátok legújabb favoritja: a világítótornyok

Mivel már sikerült elhitetni a világgal, hogy Dubrovnik a világ egyik legmenőbb helye, most azzal kampányolnak, hogy az igazi fényűzés egy világítótoronyban nyaralni. 45 világítótorony van az Adrián, melyből 12 fogad vendégeket. Az apartmanok árai az egekbe szöktek. Akár 2300 angol fontot is elkérnek egy éjszakáért (ez 800.000 forintra jön ki átszámolva). Még így is 98%-os a kihasználtság a nyári hónapokban..

Cikk részletei:
Címkék: celeb
Dátum: 2012.10.26

Hozzászólások (0)

Hozzászólnál? Ide írd az üzeneted:
Regisztrálj a hozzászóláshoz, vagy töltsd ki az alábbi mezőket!
Név:
Hozzászólás: A hozzászólás elküldésével kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket.

Legnépszerűbb szállásaink

Legjobb ár:
25.909,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
42.105,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
47.048,-Ft / fő-től