Szeretnél információt kapni közlekedési viszonyokról, strandokról, árakról, hol tudsz spórolni?
Iratkozz fel hírlevelünkre
és elküldjük okos ajánlatainkat
legszebb strandokat, látnivalókat!
Hetente maximum egy levelet küldünk. A későbbiekben bármikor le lehet iratkozni.

Kitöltés Facebook-al


Dalmácia, Zadar

Dalmácia Zadar régiójában egyaránt megtalálhatóak a nagy-, a kis- és mikró szigetek. A régiót - Zadart és a környékét leszámítva - a csend és a nyugalom jellemzi.

Aki magányos, stresszmentes nyaralást szeretne annak a Olib, Silba, Premuda és Ist szigetet ajánljuk. Ezeken a szigeteken egyáltalán nincs vagy csak nagyon minimális gépkocsiforgalom van.2 Biztos TIPP! a Zadar régióban:


Zadar 1. Zadar

A több száz éven keresztül összefonódott Magyar-Horvát történelmi kapcsolatok innen Zadarból indultak. Ma is sok-sok honfitársunk keresi fel ezt a gyönyörű Adria várost. Ha tehetjük tartsunk velük mi is és keressük fel a gazadag történelmi múlttal bíró városkát.Telascica Nemzeti Park2. Telascica Nemzeti Park

A Dugi szigeten található Telascica Nemzeti Parkba Zadarból szerveznek kirándulásokat. Ha Zadar és Biograd között Kornati túrára fizetünk be, akkor is itt köt majd ki a hajónk. A száz méter magas falakkal rendelkező Telascica-öböl az Adria legnagyobb öble. Ha tehetjük látogassunk el ide is.


Nin3. Nin

Ha Zadart észak felé hagyjuk el alig fél órás autóút után elérjünk Nint. Itt először a képen láthato kis templomot érdemes megnézni, majd hajtsunk be a városba és nézzünk meg a kis homokszigetre épült óvárost. Az óváros megtekintése után pedig irány a strand, hiszen itt egy majd 10 km hosszú homokos partszakasz található.Zadar régió autóútjai:
A Zadar régióban továbbfolytatódik a Rijekából elinduló Adria főút. Míg a Kvarner-öbölben jellemzően kanyargós szerpentinekkel találkozunk, addig a Zadar régióra inkább az egyenes útszakaszok a jellemzőek.

Adria főút, Adria main road
Az Adria főút Biograd magasságábanKapcsolódó régiók:
Kvarner-öböl
Dalmácia, Šibenik régió


Kapcsolódó fórum:
Zadar régió topic

Legnépszerűbb szállásaink

Legjobb ár:
25.909,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
42.105,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
47.048,-Ft / fő-től