Szeretnél információt kapni közlekedési viszonyokról, strandokról, árakról, hol tudsz spórolni?
Iratkozz fel hírlevelünkre
és elküldjük okos ajánlatainkat
legszebb strandokat, látnivalókat!
Hetente maximum egy levelet küldünk. A későbbiekben bármikor le lehet iratkozni.

Kitöltés Facebook-al


Royal Beach – új luxus strand Opatijánál

Címkék:luxus strand

Royal Beach néven új luxus strandot alakítanak ki Opatija óvárosában. Lássuk a kínálatot!

Tovább »

Egy tökéletes hely: a Palmizana öböl

Címkék:strand Top hírek

Hvar várossal szemben egy igazi földi paradicsom fekszik, a Pokol szigetek. Mostani úticélunk a legszebb öböl, a Palmižana öböl.

Tovább »

Rijeka strandjai - Ez a legközelebbi tengerpart!

Címkék:strand Top hírek

Rijeka a Magyarországhoz legközelebb eső tengerparti város. Ugyan első ránézésre kicsit gyárias hangulata van a városnak, de Rijekai strandjain is kellemeset fürödhetünk. Ismerjük meg őket!

Tovább »

Buli Horvátországban? Akkor Zrce Beach!

Címkék:buli strand Top hírek

Ha egy jót szeretnénk bulizni, üljünk be a kocsinkba és vezessünk 600 kilométert délre. Irány a Zrce Beach!

Tovább »

Ezek Horvátország legjobb strandjai – Próbáld ki őket!

Címkék:strand Top hírek

Nagyon sok kérdést kapunk Horvátország strandjaival kapcsolatban: hova menjünk, hol van szép strand, illetve, ezt és ezt, hol találjuk. Cikkünkben Horvátország legszebb strandjait keressük fel.

Tovább »

Silo: a Krk sziget homokos strandja

Címkék:strand Top hírek

Krk a Magyarországhoz legközelebb fekvő horvát sziget. Jelen cikkünkben Krk homokos strandjait járjuk végig.

Tovább »

Csobbanjunk Dubrovnik strandjain!

Címkék:strand Top hírek

Dubrovnik a világ egyik legszebb és mostanra az egyik legtrendibb városa lett. Ha eljutunk ide, érdemes kipróbálni a helyi strandokat is.

Tovább »

Vodice strandjai - Egy dalmát csobbanás!

Címkék:strand Top hírek

Majd minden harmadik szó magyar itt. Nagyon sok honfitársunk szereti ezt a helyet és tölti itt nyári szabadságát. Vajon miért? Górcső alatt: a vodicei városi strand.

Tovább »

Strand épül Sibenik óvárosában

Címkék:strand

Sibenik az egyetlen olyan adriai város, mely eddig nem rendelkezett városi stranddal. Eddig a környező városokba jártak fürödni a turisták. Jövőre már nem kell messzire menni.

Tovább »

Próbáljuk ki Opatija strandjait!

Címkék:kisgyerekkel strand Top hírek

A szokásos egy napos horvátországi csobbanásokon rendszerint Opatijába látogatunk el. Ha a Kvarner-öbölben nyaralunk, mi magunk is felkereshetjük ezt a csodálatos helyet. Lássuk, milyen strandok vannak Opatiján és ha megtetszene, tartson velünk a következő egy napos csobbanásunkra.

Tovább »

Baska strandja - Ilyen a tökéletes strand Horvátországban!

Címkék:strand Top hírek

Nagyon sokan fényképezik, sokan ismerik és ismét sokan járnak ide strandolni. De vajon miért? Fókuszban a baskai strand.

Tovább »

Ezek Crikvenica homokos és ingyenes strandjai

Címkék:kisgyerekkel kutyával strand Top hírek

Crikvenica strandzónája hosszan elnyúlik a város előtt. Több ingyenes partszakasz van. A legnépszerűbb a városi, homokos strand. Ismerjük meg milyen fürdési lehetőségek vannak Crikvenicán.

Tovább »

Bol: Európa legszebb strandja

Címkék:Brac sziget strand

A Daily Telegraph című napilap értékelése szerint a Brac szigeti Bol településen található Zlatni rat Európa legszebb strandja. A strandot a Lonely Planet nevű nemzetközi útikönyvkiadó is felvette a világ tíz legszebb strandjának listájára.

Tovább »

Horvátország Kék Zászlós strandjai

Címkék:strand Top hírek

Idén 135 vízparti hely, köztük 115 horvát strand és 20 vitorláskikötő kapta meg a kék zászló elismerést. A Kék Zászló kitüntetés a környezet tisztaságának és rendezettségének, valamint a strandok és kikötők kiváló felszereltségének nemzetközi szimbóluma.

Tovább »

Úticél: Rab sziget, Lopar

Címkék:kisgyerekkel strand Top hírek

Ha homokos tengerparton szeretnénk nyaralni Horvátországban, akkor erre az egyik legjobb úticél a Rab szigeti Lopar. Nem véletlenül szeretik annyira a magyarok Lopart, hiszen közel van Magyaroszághoz és a strandoláson túl, számos szabadidős tevékenységgel vár.

Tovább »

A Pakostane-i homokos part

Címkék:strand

Horvátország homokos partjai cikkünkben illetve más beszámolóban, ismertetőben többször említettük már a Pakostane-i homokos tengerpartot. Ezen a parton éreztük először azt a forró és finomszemcsés homokot, amit Görögország szerelmesei hiányolnak Horvátországban.

Tovább »

Isztriai strandok (3.rész)

Címkék:Isztria strand

Az Isztriai strandokat bemutató cikksorozatunk befejező részéhez értünk. Ezúttal számba veszünk néhány strandot Pulától egészen Porecig.

Tovább »

Isztriai strandok (2.rész)

Címkék:Isztria strand

Az isztriai strandokat bemutató cikksorozatunkban ezúttal az Isztriai-félsziget Pulai részét járjuk be. Megmutatjuk azt, hogy ezen a vidéken merre érdemes strandolni indulni.

Tovább »

Isztriai strandok (1.rész)

Címkék:Isztria strand

Bár lassan vége a nyárnak, most mégis egy olyan témát érintünk, ami hasznos lehet azoknak, akik az utószezonban szándékoznak megmártózni a tengerben, vagy a jövő évi nyaralásukat tervezgetik.

Tovább »

Non-stop bulizás a Pag szigeten! :)

Címkék:strand

Ha Horvátország és felhőtlen bulizás, akkor Pag sziget! Horvátországban nem csak kis halászfaluk és középkori városok vannak. Látogassanak most el velünk a Bulik szigetére, a Pag szigetre!

Tovább »

Horvátország homokos tengerpartjai

Címkék:kisgyerekkel strand Top hírek

Minden évben nagyon sok kérdés kapunk Horvátország homokos tengerpartjaival kapcsolatban. Hol találhatók, ilyen homokos strandok, illetve mennyire biztonságosak. Most a legfontosabb strandokat járjuk végig.

Tovább »

Legnépszerűbb szállásaink

Legjobb ár:
25.909,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
42.105,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
47.048,-Ft / fő-től