Szeretnél információt kapni közlekedési viszonyokról, strandokról, árakról, hol tudsz spórolni?
Iratkozz fel hírlevelünkre
és elküldjük okos ajánlatainkat
legszebb strandokat, látnivalókat!
Hetente maximum egy levelet küldünk. A későbbiekben bármikor le lehet iratkozni.

Kitöltés Facebook-al


Maximum 10 ezer ember lehet a Krka vízesésnél!

Maximum 10 ezer ember lehet a Krka vízesésnél! Dubrovnik után a Krka vízesés látogatóinak számát korlátozzák most. Egyszerre maximum 10 ezer ember lehet a Nagy vízesésnél.

Csupán pár napja jelent meg a hír, hogy Duvrovnik már nem kíváncsi annyira a turistákra mint eddig. Ha már több mint 8000 ember tartózkodik az óvárosban, mást nem engednek be.

Most a Krka Nemzeti Park igazgatósága döntött úgy, hogy ők is látogatói limitet vezetnek be. Úgy néz ki a képlet, hogy a Nagy vízesésnél – Skradinski buk – ott ahol fürödni is lehet a vízesésben, egyszerre maximum 10.000 vendég tartózkodhat.

Nem probléma az, ha már megvan a 10e ember a parkban, attól még belépő jegyet ugyanúgy eladnak. Be lehet menni a parkba, de a Nagy vízeséshez, csak akkor engednek tovább, ha kevesebb mint 10.000 ember tartózkodik ott..

Cikk részletei:
Címkék: horvátország 2017
Dátum: 2017.06.06

Hozzászólások (2)

2017
08
02
 
Sziasztok, esetleg megy valaki autóval Rab szigetére (Rijeka, Krk is jó lesz mert onnan hajóval már mi átmegyünk Rabra) augusztus 11-én vagy 12-én és van még 2 szabad hely az autóban? Az útiköltségeket felezzük. köszönettel, Éva
2017
07
20
Most voltunk Krkán, nagyon szép, de rengetegen voltak. Kicsit távolabbi parkoló ingyenes. Bankkártyával lehet fizetni, van tiszta mosdó, babakocsival is végigjárható pár lépcsőt kivéve, ívóvíz kutak is vannak ingyen.Szerintünk kihagyhatatlan!!!!
Hozzászólnál? Ide írd az üzeneted:
Regisztrálj a hozzászóláshoz, vagy töltsd ki az alábbi mezőket!
Név:
Hozzászólás: A hozzászólás elküldésével kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket.

Legnépszerűbb szállásaink

Legjobb ár:
25.909,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
42.105,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
47.048,-Ft / fő-től