Szeretnél információt kapni közlekedési viszonyokról, strandokról, árakról, hol tudsz spórolni?
Iratkozz fel hírlevelünkre
és elküldjük okos ajánlatainkat
legszebb strandokat, látnivalókat!
Hetente maximum egy levelet küldünk. A későbbiekben bármikor le lehet iratkozni.

Kitöltés Facebook-al


Annyira népszerű Dubrovnik várfala, hogy árat emelnek

Annyira népszerű Dubrovnik várfala, hogy árat emelnek Annyira népszerű Dubrovnik várfala, hogy idén augusztus 11-én több mint 10 ezer jegyet adtak el egy nap alatt. Mit lépnek erre a horvátok: árat emelnek :)

Niko Kapetanic a Dubrovniki Antikvitás Szövetség elnöke megerősítette, hogy augusztus 11-én megdőlt a rekord: 10.338 jegyet értékesítettek egy nap alatt Dubrovnik híres városfalainál, mely körbeveszi az egész óvárost. Az eddigi rekord a napi látogatók számát tekintve 9078 volt idén július 16-án.

A tavalyi évben 994.000 vendég tekintette meg az 1940 méter hosszú városfalat, melynek körbesétálása körülbelül 2 órát tesz ki. Mint már ismeretes, a Trónok Harca sorozat egyes jeleneteit is itt forgatták és várhatóan a Star Wars illetve a James Bond filmekben is feltűnik majd.

Annyira népszerű Dubrovnik várfala, hogy jövőre árat emelnek
Több mint 10.000 turista egy nap alatt..

Szerveznek már csoportos túrákat is. 2 program közül lehet választani. Az egyik 2,5 óra, 54 euro/fő áron, a másik 5 óra hosszúságú, az ár egyedi, de már hazánkban is lehet találni utazásszervezőket, akik 1 hetes turnusokban viszik el a látogatókat, hogy felfedezzék a Trónok Harca lebilincselő világát.

Mi a teendő ha valami népszerű? Emeljünk árat!

Nyilvánvalóan egyre többen látogatnak el Dubrovnik városába, ezért várhatóan a 2017-es évben drágulni fognak a jegyárak: az idei 120 kunáról 150 kunára emelik a belépőjegyek árait, mely természetesen a turistákra vonatkozik, a helyiekre lakosok ez alól kivételek. Gyerekeknek, iskolásoknak, fogyatékkal élők számára 20 kuna helyett 30 és 50 kuna közti árat kell fizetniük a pénztárnál.

Tipp! Nyaralj olcsón!

Ha olcsó szálláslehetőséget keresel, itt érdemes körbe nézni. Az alábbi űrlap kitöltésével egy világméretű szállás ár-összehasonlító rendszerébe érkezel, ahol az utazási portálok csak érted versenyeznek.
Itt akár 80%-al olcsóbban tudsz szállást foglalni!


TCN

Cikk részletei:
Címkék:
Dátum: 2016.09.08

Hozzászólások (0)

Hozzászólnál? Ide írd az üzeneted:
Regisztrálj a hozzászóláshoz, vagy töltsd ki az alábbi mezőket!
Név:
Hozzászólás: A hozzászólás elküldésével kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket.

Legnépszerűbb szállásaink

Legjobb ár:
25.909,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
42.105,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
47.048,-Ft / fő-től