Szeretnél információt kapni közlekedési viszonyokról, strandokról, árakról, hol tudsz spórolni?
Iratkozz fel hírlevelünkre
és elküldjük okos ajánlatainkat
legszebb strandokat, látnivalókat!
Hetente maximum egy levelet küldünk. A későbbiekben bármikor le lehet iratkozni.

Kitöltés Facebook-al


5 csillagos kemping épül a Pag szigeten

5 csillagos kemping épül a Pag szigeten A Pag szigeten is fejlesztenek. Ezúttal egy picike település Povljana, kap egy 5 csillagos létesítményt.

140 millió kunából épül kemping és szálloda Povljana kis városában, mely jelenleg az egyik legnagyobb beruházás Horvátországban. A befektető egy már jól működő, sikeres cég az Effectus Consulting Zadar.

A Punta Nova kempingben várhatóan 500 parcella, 85 sátorhely, 4 vizesblokk és 250 mobilház lesz majd, mely összesen 2.200 fő elhelyezésére elegendő. A tervek szerint 20 állandó (főállású) és 145 idénymunkás fog a több mint 28 hektárnyi területen elhelyezkedő üdülőben dolgozni.

Éttermek, bevásárlási lehetőségek, vízi park, gyógyfürdő és sportpályák is épülnek majd. Az 5 csillagos szálloda a Park Hotel nevet kapta, mely újabb 85 munkahelyet teremt majd. 209 szoba, 20 lakosztály mintegy 500 ággyal szolgálja majd a vendégek kényelmét.

Néhány szobának saját medencéje is lesz. Wellness, spa központ, bel-és kültéri medencék valamint konferencia termek is lesznek majd a szállodában. Ivo Pogorilic, Povljana polgármestere nem titkolta izgatottságát, mikor a kormány jóváhagyta a terveket: „A kemping és a szálloda nem csak a turizmus szempontjából fontos, a falu látogatottságának is jót tesz. A munkahelyteremtésen túl hozzájárul a sziget kis gazdálkodói által termelt élelmiszer könnyebb eladásához is.”

Cikk részletei:
Címkék: horvátország 2017
Dátum: 2017.03.20

Hozzászólások (0)

Hozzászólnál? Ide írd az üzeneted:
Regisztrálj a hozzászóláshoz, vagy töltsd ki az alábbi mezőket!
Név:
Hozzászólás: A hozzászólás elküldésével kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket.

Legnépszerűbb szállásaink

Legjobb ár:
25.909,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
42.105,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
47.048,-Ft / fő-től