Szeretnél információt kapni közlekedési viszonyokról, strandokról, árakról, hol tudsz spórolni?
Iratkozz fel hírlevelünkre
és elküldjük okos ajánlatainkat
legszebb strandokat, látnivalókat!
Hetente maximum egy levelet küldünk. A későbbiekben bármikor le lehet iratkozni.

Kitöltés Facebook-al


Zadar

Zadar Horvátország egyik legnépszerűbb tengerparti városa. Ez a kis szigetre épült, sok harcot megélt városka Budapesttől 630, míg letenyei határátkelőtől 400 kilométerre fekszik. Ő igazából az első város Dalmácia felé, így akár Közép- Dél-Dalmáciába tartsunk, vagy a régióban nyaraljunk Zadar mindig útba esik. Egy Zadar nyaralás lehet igen kényelmes, de eseménydús is. Ha úgy van kedvünk, akár minden este besétálhatunk a történelmi óvárosba és a Tengeri orgonától nézhetjük végig a naplementéket. Ha az aktív nyaralást részesítjük előnyben, szinte minden napra be lehet iktatni egy új sziget felfedezést, egy új hajós kirándulást. Ismerjük meg jobban Zadar történelmét, óvárosát, a helyi látnivalókat és válasszuk idén Mi is Zadart!

 

Az ókori város a horvát Adria kellős közepére épült. Az elmúlt háromezer évben Zadart többször kifosztották, lerombolták és felégették. Legutoljára 1991-ben a délszláv háború idején kapott erős, pusztító támadást. Mára Zadar (magyarul: Zára) az összes sebét begyógyította. A megrongált épületeket helyreállították. Teljesen megújult energiával és arculattal várja minden évben az ide látogató turistákat a világ minden tájáról.

Zadar Horvátország egyik legismertebb városa
Zadar óvárosa egy kis szigetre épült

Ma Zadar Horvátország egyik legszebb és legvonzóbb úticélja. Évente turisták milliói keresik fel a várost és töltik itt szabadságukat.

Tipp! Nyaralj olcsón!

Ha olcsó szálláslehetőséget keresel, itt érdemes körbe nézni. Az alábbi űrlap kitöltésével egy világméretű szállás ár-összehasonlító rendszerébe érkezel, ahol az utazási portálok csak érted versenyeznek.
Itt akár 80%-al olcsóbban tudsz szállást foglalni!


Zadar térképe a látnivalókkal
Zadar térképe a legfontosabb látnivalókkal

Töltsd le Zadar látnivalós térképét, nyomtasd ki és vidd magaddal Horvátországba!

 

Zadar 2017 – árak

Zadar óvárosa ingyenesen látogatható. Ezekért viszont fizetni kell.
- Szent Donát templom belépő ára: felnőtt 20 kuna, gyerek 12 kuna
- Torony megmászása: 15 kuna
- Ferences kolostor belépő ára: felnőtt 15 kuna, gyerek 5 kuna
- parkolás (a kikötőnél): 12 kuna / óra
- Olcsó szállásokért kattints IDE!

 

Ajánlott szállások

 

Zadar szállás – Kardum apartman
Színes, fiatalos a Kardum apartman

A Kardum apartman Zadar óvárosától északra a Borik üdülőrészen helyezkedik el. A helyi kavicsos strand, pár perces sétával könnyen elérhető. Zadar óvárosa 2,5 km-re van innen. Színes, fiatalos apartmanokat bérelhetünk ezen a szállásegységen akár két főre, akár egy egész családra. További infó, foglalás itt!

 

Zadar szállás – Villa Dalmatia
Kényelmes és komfortos nyaralás Zadarban

A Villa Dalmatia szintén Zadar északi üdülőterületén a Borik részen helyezkedik el. Tágas, modern és tiszta apartmanokkal várja a kettesben utazókat és a gyerekes családokat is. Az erkélyekről vagy a tengerre van kilátás vagy a pálmafás kertre. A helyi strand csupán 5 perces sétára található. További infó, foglalás itt!

 

Zadar szállás – Studio S
Zadar óvárosában található a Studio S

A S stúdió az óváros szomszédságában helyezkedik el. A szálláshely mellett van bolt, étterem, pénzváltó és a buszmegálló is. Zadar óvárosa egy karnyújtásnyira van innen. Elsősorban fiatal pároknak javasoljuk, akik minden este bemennének bulizni az óvárosba. További infó, foglalás itt!

 

Zadar szállás – Villa Gravic
Hatalmas medencével vár Villa Gravic

A Villa Gravic is a Borik üdülőrészen helyezkedik el. Különlegessége az új, modern bútorzatú lakások, a tisztaság, illetve a villa előtti medence. Az erkélyek többsége tengeri panorámával rendelkezik. A helyi kavicsos strand, negyed órás sétával érhető el. Kettesben, vagy családdal egyaránt jó választás. További infó, foglalás itt!

 

Zadar szállás – Falkensteiner hotel
A Falkensteiner 4 csillagos kiszolgálása mindent megold. Itt csak nyaralunk kell!

A 4 csillagos Falkensteiner a legnépszerűbb és az egyik legjobban felszerelt hotel Zadarban. Közvetlenül a homokos tengerparton helyezkedik el. Van beltéri és kültéri medence, 2500 m2-es díjnyertes wellness részleg, kül- és beltéri gyerek játszóház, illetve többféle sportolási lehetőség. Ha a Falkensteinert választjuk a fürdőruhánkat és az ingünket kell magunkkal hozni, minden mást megold a szálloda. :) További infó, foglalás itt!

 

Nyaralás Zadarban

Zadar rendkívül népszerű a hazai turisták körében, Ő ugyanis az első nagyváros Dalmáciában, másrészről nagyon sok magyar vonatkozású emlék köti össze Zadart Magyarországgal. A nyári Zadarra a nyüzsgő, mediterrán élet a jellemző. A város kifejezetten tiszta, a műemléket szépen karban vannak tartva. Emberek sétálgatnak a tengerparton, csörögnek az éttermek tányérjai. Majd minden hétvégére – estére – jut valamilyen zenei program. Sokan nyaralnak Zadar üdülőövezetén, de nagyon sokan térnek be ide a környező településekről.

 

Tanácsaink egy családi nyaralás megszervezéséhez

Zadar egy nyüzsgő város. Nagyon sok autóút fut be ide, s innen indulnak a kompok a szomszédos szigetekre, sőt még Olaszországba is. Ha gyerekkel tervezzük a nyaralásunk, az óvárostól északra a Borik üdülőrészen érdemes szállást választani. Egyrészről egy jól kiépített, gumi mászóváras strandot találunk itt (ez a Borik strand), másrészről akár gyalogosan, akár a helyi kisvasúttal gyorsan bent lehet lenni az óvárosban. Fontos megjegyezni, hogy gyerekkel nem lehet az óváros környékén fürödni, csak az üdülőterületeken.

Kisgyerekes nyaralást a Borik üdülőrészre érdemes szervezni
A Borik strand tökéletes választás kisgyerekeseknek

Gyerekes családoknak mindenképpen azt javasoljuk, hogy nyaralásuk alatt látogassanak el az innen néhány kilométerre található Zatonra, illetve Ninre mert ezeken a településeken lassan mélyülő, homokos strandokat találunk. A hajós kirándulások közül a Kornati névvel ellátott Telascica öbölbe induló útra fizessünk be. A túra érdekessége, hogy a Telascica öbölnél – ahol a hajó délben kiköt – teljesen szelíd szamarakat találunk, akiket kedvünkre etethetünk, dögönyözhetünk. Kis csacsi is van. Ez egy igazi gyerekes program.

 

Nyaraljunk és bulizzunk a barátainkkal!

Zadar egy tökéletes választás ha a kötelező nyaralási programokon túl, egy kis alkoholt is el szeretnék fogyasztani vagy bulizni szeretnénk egy kicsit. Már önmagában is csodaszép Zadar éjjeli dísz kivilágításban, mind e mellett szinte egymás érik a bulihelyek. A Ledana bárt az óváros déli peremén, az Öt kút tere mellett találjuk. Az egykori fegyverraktárban az Arsenalban is megy az élet még éjjel is. A legjobb bulihely pedig a Zadar északi csücskében – a kikötő végén – található Garden. Itt kellemes, latinos, mediterrán hangulatban űzhetjük el az éjszakákat.

Számos bulit rendeznek a Garden-ben. Nyaraljunk és bulizzunk itt barátainkkal!
A Garden Zadar kedvenc bulihelye.

A yacht kikötőnél kis motoros csónakot, illetve olyan yahctot is bérelhetünk, melyhez kapitány is tartozik. Újonnan szerzett privát hajónkkal elmehetünk egy olyan elhagyatott szigetre például Molatra, Sestrunjra, vagy éppen az Iz szigetre, ami tele van olyan tengerpartokkal, ahol csak magunk lehetünk. Friss szerelmeseknek a Silba szigetre érdemes elindulniuk, mert ott található a Szerelem tornya.

 

Az aktív nyaralás kedvelőinek is van program rendesen

Az aktív nyaralás szerelmesei is jól fogják magukat érezni Zadarban, hiszen kegyetlen sok programot kínál a környék. Zadar és Nin között létrehoztak egy kerékpárutat, így két keréken is elmehetünk strandolni (Ninnél és a környékén homokos strandok vannak). Ninnél egy madárrezervátumot hoztak létre, ahol különös madarakat figyelhetünk meg. Kajakot bérelhetünk és saját erőből járhatjuk végig a környező strandokat. Erre egyébként Zadarnál is lehetőség van. Zadarral szemben fekszik az Ugljan sziget. Sétáljunk be a kikötőig, kompozzunk át Ugljanra és nézzük meg a helyi halászfalvakat. Preko előtt egy kis kolostorszigetet találunk. A szigetre a helyiek kis csónakkal átvisznek. Fizessünk be a sétányon hajós kirándulásra is. Sok aprócska szigetre indulnak kiránduló hajók, de az előzőekben említett Telascica öblöt is érdemes megnézni. Ha még mindig nagyon sok erőnk van, vegyük keletre az irányt és látogassunk el a Paklenica Nemzeti Park hegycsúcsai közé. A sima nyaralási séta utaktól kezdve a sziklamászásig itt szinte mindenre van lehetőség.

 

Zadar 2017 – kiemelt programok

Egy hónapon keresztül tart a Szent Donát Zenei Fesztivál Zadar főterén a fórumnál. Elsősorban komoly- és népzenei előadások lesznek.
Zadar, Dalmácia (Horvátország)
2017 július 13. 10:00
2017 augusztus 10. 18:00

 

Az egész környékről termelők érkeznek Zadarba. A helyi gaztrónimai kínálatból lehet csemegézni egész éjszaka.
Zadar, Zadar (Horvátország)
2017 augusztus 2. 9:00
2017 augusztus 5. 19:00

 

Az egész régióban nagy hagyománya van a füge termesztésnek. Így szüret közeledtével a helyiek bemutatják az idei termést, továbbá azt mit és hogyan lehet felhasználni.
Zadar, Zadar (Horvátország)
2017 szeptember 7. 9:00
2017 szeptember 9. 19:00

 

 

Tudtad? Zadar, magyar nevén: Zara

1105-ben jelent meg először a Magyar Királyság Horvátországban, itt Zadarnál. A várost Könyves Kálmán elfoglalta. Innentől közel 300 éves magyar uralom következett. 1409-ben Nápolyi László százezer dukáért eladta Zadart a Velencei Köztársaságnak. A második magyar uralom 1797-től 1920-ig tartott, amikor az Osztrák-Magyar Monarchia elfoglalta Horvátországot. A horvát partvidék Magyarországhoz tartozott. A sokszor használt Zara / Zára név a velencei időkből származik. A velenceiek Zara-nak hívták a várost, mi magyarok Zára-nak. A mai Zadar név is az olasz Zara névből származik. Az óvárosban nagyon sok magyar emléket találunk, mellyel a későbbiekben még foglalkozunk.

Olcsó szállásokért kattints IDE!

 

Parkoljunk le és irány az óváros

Zadar történelmi óvárosa egy kis szigeten helyezkedik el. Eredetileg egy erős várfal vette körbe. Annyira erős volt, hogy még a Török Birodalom sem tudta bevenni. Ahogy a török háborúk elmúltak, a várfalat elkezdték visszabontani és az egykori szigetet folyamatosan összeépítették a szárazfölddel. A Szárazföldi kapu és annak közvetlen környéke jól mutatja, hogy nézett ki Zára egykoron.

Ez Zadar Tengeri kapuja. Egykoron a nyílt tengerre nézett.
Ha a kompkikötőnél parkolunk le, ezen a Tengeri kapun áthaladva érjük el Zadar óvárosát

Minden Zadar nyaralás kötelező programja az óváros felfedezése. (Ha valóban Zadarban nyaralunk ide többször is vissza fogunk térni, hiszen majd minden napra jut egy esti program a főszezon idején.) Biztonságosan parkolni, Zadar északi oldalán a kompkikötőnél lehet. Nem lehet eltéveszteni az utat, az egész városban ki van téve a komp tábla (Centar / Trajekt). Ezt kell követni (GPS: 44.114812, 15.229133).

 

Zadar óvárosa részletesen

Zadar térképe a látnivalókkal

1. Szárazföldi kapu
2. Öt kút tere
3. Zadar Egyetem
4. Népek Tere
5. Főutca
6. Szent Donát körtemplom
7. Fórum
8. Tengeri orgona
9. Nap alkotása
10. Arsenal
11. Gyalogos híd

Ha a kompkikötőnél parkolunk le, a Tengeri kapun keresztül érjük el az óvárost. Rövid sétával beérünk Zadar főterére a Fórumra. Itt találjuk a fontosabb látnivalókat, úgy mint a Szent Donát körtemplomot, a Szent Anasztázia templomot a Szent Mária kolostort, a Fórumot, sok-sok kütyü árust és a tengeri sétányt. A bizánci stílusú Szent Donát templom egyébként Zára jelképe. Érdekességként megjegyeznénk, hogy a templom mögötti harangtorony, nem a Donát harangtornya, hanem a mögötte található Anasztáziához tartozik. Fotón viszont kifejezetten jól néznek ki egymás mellett.

Ahogy a fotón is jól látszódik Zadar Horvátország egyik legszebb városa
Zadar éjjel is csodaszép

A sétány végén találjuk a Tengeri orgonát és a Nap köszöntése alkotást. Ezek a helyek főként naplementekor és éjjel érdekesek igazán. Rendszerint a helyiek és a turisták a Tengeri orgona forró lépcsőiről nézik végig, ahogy a nap eltűnik az Ugljan sziget dombjai között. Mindehhez halkan morajló tengeri zene jár. Ahogy lemegy a nap és besötétedik az égbolt, életre kel a Nap köszöntése alkotás. A nappal begyűjtött energiát látványos fényjáték formájában adja ki magából.

A Zadar Tengeri orgona a legújabb látványosság az óvárosban
Sokan nézik végig a Tengeri orgonáról a napnyugtákat

Zadarban majd minden hétvégére jut valamilyen zenés program a nyár során. A Zadar Kulturális Nyár, az Álmok Zadarja vagy a Szent Donát Zenei Esték például több héten keresztül tartanak. Minden év július végén – a nyári nap éj egyenlőség idején – fáklyás felvonulást tartanak. Ez a Telihold éjszakája fesztivál. Ha ügyesen megszervezzük, egész eseménydús is lehet egy nyaralás Zadarban. Ősszel és tavasszal is nagyon jó választás Zadar, sőt Szilveszterkor az egész óvárosban bulizni lehet.

 

Strandok

Zadar kicsit városias felépítésű, így csak kevés hely maradt az óváros körül a tengerparton. Az óvárostól északra található a Bamboo nevű bár, ahol egy kisebb strandot kialakítottak. Ha nagyon elfáradtunk volna, itt is megpihenhetünk vagy strandolhatunk egyet.

Különös látnivaló a Nap köszöntése (Nap emlékműve) alkotás
A legközelebbi strandot, a Bamboo-nál találjuk.

Igazi strandokat csak az egyes üdülőövezeteknél találunk. A legjobb helyi strand a Borik városrésznél található. Ha igazán jól és kényelmesen szeretnénk fürödni, akkor látogassunk el Ninbe, ahol szinte egymást érik a homokos strandok vagy üljünk kompra és irány az Ugljan sziget! Az összes strandolási lehetőséget itt gyűjtöttük össze.

 

Szállás a Zadar régióban

Nem lesz könnyű dolga azoknak, akik Zadar városában keresnek a főszezonban szálláslehetőséget. Annyira felkapott ugyanis Zadar, hogy a jó apartmanok és a jó árú szállodák nagyon gyorsan elkelnek. Sok utazási iroda a környékbeli településeken, például Sukosanban kínál szálláslehetőséget. Ha jó árú apartman keresünk, érdemes végigböngészni a Horvátországinfó zadari kínálatát is.

Kirándulási lehetőségek

Érdemes már most elkezdeni gyűjteni a költőpénzt, hiszen az óváros érdekességein túl, egy Zadar nyaralás sok-sok érdekes programot kínál még. Az egyik legjobb helyi szervezésű hajós program, a Kornati túrának nevezett kirándulás. Hogy nagy csalódás ne érjen bennünket előre elmondjuk, a Kornati hajók nem mennek be a Kornati Nemzeti Park területére, viszont jól fogjuk magunkat érezni. A Kornati túrák a Telescica öbölbe indulnak. Mivel egy egész napos túráról van szó, így a legtöbb jegy magában foglalja az étkezést is. Több hajós kirándulás halad végig a Zadar csatornán. Sok hajó Biograd, míc mások az Ugljan és a mögöttük található kis szigeteknél kötnek ki.

Autóval a kis szigetre épült Ninbe érdemes ellátogatni ahol sok-sok homokos strandot találunk ráadásul. Egyik nap szervezzünk egy kirándulást a szemközti Ugljan szigetre, illetve Biogradra. Ezt a kirándulást úgy is kivitelezhetjük, hogy reggel Zadarból átkompozunk az Ugljan szigetre, megnézzük látványosságait, majd áthajtunk a Pasman szigetre és innen átkompozunk Biogradba. Biogradnál a Soline városrészen több homokos strandot találunk.

Ez a csodaszép város elég délen fekszik ahhoz hogy Zadar nyaraláson túl, őszi és tavaszi hosszú hétvégés pihenésekre is tökéletes. Gondoljunk csak bele, milyen jó lenne egy őszi kirándulást a Plitvicei tavaknál kezdeni, majd átjönni Zadarba egy pár napra, s hazafelé Pagon zárni a pihenést. Zadar Horvátország egy kiemelt városa, így nagyon sok programlehetőség adódik ősszel és tavasszal is. Ha szeretjük a kihívásokat egy szilveszteri programra is befizethetünk Zadar valamelyik szállodájába.

 

Segítség a navigációban

Részletesen írtunk már Zadar látnivalóiról. Zadar óvárosának fontosabb épületei: Szent Donat templom, a Katedrális, a Tengeri orgona, a Nap köszöntése illetve a Népek Tere épületei. Ha felfedeztük az óvárost, csobbanjunk a helyi strandokon. Aktuális időjárás itt!

 

Zadar megközelítése

Olcsó szállásokért kattints IDE!

Zadar autóval: Zadar autóval igen könnyen elérhető. Magyarország felől az M7-es autópályán a letenyei határátkelő után, ráhajtunk a horvát A4-es autópályára. Zágrábnál véget ér az A4-es autópálya. Zágrábtól az A1-es autópályán haladunk tovább egészen Zadarig. Nyugodtan induljunk útnak, egész végig jól ki van táblázva az útvonal.

Zadar busszal: Zadar buszpályaudvara a vasútállomás jobb oldalában található. Folyamatos buszjáratok indulnak Rijekába, Zágrábba, Triesztbe, Pulába, Sibenikbe, Splitbe, Dubrovnikba és a Plitvicei tavakhoz. Létezik egy Budapest Zadar buszjárat is, melyet az Eurolines szervez.

Zadar vonattal: Zadar Zágrábbal és Splittel van összekötve. Létezik egy Budapest Zadar vonatjárat, melyet a MÁV szervez.

Zadar buszpályaudvar megközelítése gyalogosan
Zadar vasútállomása és buszpályaudvara ugyanott található

Zadar repülővel: Zadar repülőtere (ZAD) a városhatárban fekszik. Akár busszal, de gyalogosan is könnyen elérhető. Szinte az összes európai nagyvárosból megközelíthető Zadar repülővel. A Budapest Zadar repülőjárattal folyamatosan próbálkoznak. Ha nem is közvetlenül, Zadar repülővel is elérhető.

Zadar hajóval: Zadar kompkikötője az óváros északi oldalán található. Innen a környező szigetvilágba és az olaszországi Anconába is könnyen eljuthatunk.

Autóbérlés Zadarban: Két autókölcsönző van. A Nova Zadar repülőtérnél míg az Avax Rent a car a belvárosban található. A Zadar taxi telefonszáma: +385 91 472 8801

Javasolt útvonal:
BUDAPEST (M7) - Letenye (A4) - Zágráb (A1) - Karlovac (A1) - ZADAR Zadar autóstérkép itt >>

Zadar Budapest távolsága: 630 km

 

Közösségi csatornáink

Zadari pinnjeink
G+ zadari gyűjteményünk
FB Zadar oldalunk

(Köszönet a fotókért Zozónak és Ferinek)

Hozzászólások (14)

2017
03
02
Sziasztok! Június 10.-e után tervezünk Zadarba menni. Milyen idő van akkor, lehet már fürdeni ugye és a parton sütkérezni? :)
2016
07
11
Sziasztok! Egy fél napot szántunk Zára városára. Mint mindig előtte olvastam róla mit érdemes megnézni, parkolási lehetőség .....stb. Több helyen ,többek közt itt is a parkolási lehetőség volt baj. Ajánlották,hogy vigyünk sok aprót mert csak azt fogad el az automata.De nagy szerencsénkre találtunk egy parkolóházat .Igaz fizetős de árnyékban volt a kocsi és parkolójegyes azaz nem kellett figyelni az óránkat . GPS kordinátája : 44°06'49.9"N 15°14'05.4"E
2016
07
07
Nyári nap-éj egyenlőség július végén? :-)
2016
06
05
Sziasztok! Az előttem hozzászólóktól kérdezném, tudnának e segíteni, pl "fater" nevű hozzászólótól is kérdezném mivel többször járt ott,h mit érdemes megnézni, melyik a legjobb strand...stb. Barátnőmmel megyünk julius elején, és nagyon megköszönném ha kapnánk pár információt! Előre is köszönöm szépen!
2016
05
04
Zadar az egyik kedvenc városunk. Idén is megyünk Horvátországba nyaralni. Többször bemegyünk majd Zadarba nosztalgiázni.
2015
08
19
Zadar imádnivaló! Kedvesek az emberek, gyönyörű a város! A parkolás azonban október közepén szinte lehetetlen és igen drága. Az óvárosban volt a szállásunk, ennek ellenére szívesen megálltunk volna kintebb is, ha lett volna hely. Legalább egy órát keringőztünk minden nap, hogy találjuk helyet. Összegezve az volt az érzésünk, hogy parkolás terén a város nincs felkészülve a vendégek fogadására. Semmiképpen nem szándékozzuk elvenni senkinek a kedvét a várostól, de a fent leírtakkal mindenképp számolni kell.
2014
10
13
Kedves Pokli! Köszönjük az észrevételedet és többször fogjuk használni a Zára nevet. Amugy Zadarnak ismert a Zára név, de kevesen mondanák meg mi volt Trogir vagy Pula magyar neve.
2014
08
09
Ha magyarul Zára miért Zadart írtok? Bécs helyett sem azt mondjuk Wien-be megyünk.
2013
11
06
Zadar az egyik kedvenc helyünk. Idén is itt fogunk nyaralni!
2013
10
24
Mi most jöttünk haza Zadarból. Pár napot töltöttünk ott ebben a szép nyárias időben. Jelentem, Zadarban 28-30 fok van még ilyenkor is és bőven lehet még fürödni a tengerben. Lehet hogy kell egy karlovacko bíztatónak, de elég sokan fürdenek, napoznak még. Se az óvárosban, se az autópályán, strandokon, éttermekben nincs tolongás. Ja, és még most is el lehet menni hajókirándulásra, persze a főszezonos ár háromnegyedéért! Csak ajánlani tudom!
2013
10
04
Nagyon szeretjük Zadart! Mi minden évben Dalmáciába járunk nyaralni és majd minden nyaralásunkkor elmegyünk Zadarba. Olyan jó évről-évre visszatérni ide. Szinte már az egész várost ismerjük, olyan nekünk mintha itt Pesten sétálgatnánk.. :)
2012
07
02
Oké, várunk! :)
2012
06
30
TROGIRBOL INDULUNK HAZA FELÉ VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK ÉRDEKELNÉNEK ZADARBAN VASÁRNAP
2012
06
23
Horvátország csodaszép egy város, Zadart, azaz magyarul Zárát különösképpen szeretem. Imádom, hogy kedvesek ott az emberek.
Hozzászólnál? Ide írd az üzeneted:
Regisztrálj a hozzászóláshoz, vagy töltsd ki az alábbi mezőket!
Név:
Hozzászólás: A hozzászólás elküldésével kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket.

Legnépszerűbb szállásaink

Legjobb ár:
25.909,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
42.105,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
47.048,-Ft / fő-től