Szeretnél információt kapni közlekedési viszonyokról, strandokról, árakról, hol tudsz spórolni?
Iratkozz fel hírlevelünkre
és elküldjük okos ajánlatainkat
legszebb strandokat, látnivalókat!
Hetente maximum egy levelet küldünk. A későbbiekben bármikor le lehet iratkozni.

Kitöltés Facebook-al


Plitvicei tavak

A Plitvicei tavak Horvátország egyik legszebb természeti képződménye. Helyileg Karlovactól 75 kilométerre délre fekszik egy hegyvidéki területen (Budapest távolsága 470, míg a letenyei határátkelő 240 kilométer). A Plitvicei tavak talán nyáron a legszebb. Érdemes úgy kialakítani a nyaralásunk, hogy akár lefelé, de inkább visszafelé eltöltsünk egy napot a tórendszer felfedezésével. Ősszel illetve tavasszal is jó programlehetőség egy Plitvicei tavak kirándulás megszervezése. Ez esetben a javaslatunk az, hogy inkább ottalvós programot szervezzünk és másnap látogassunk ki a tengerpartra is. Az alábbiakban a Plitvicei tavak kialakulását, fontosabb látnivalóit, túra útvonalait, étkezési és szálláslehetőségeket mutatunk be. Ne gondolkozzunk annyi, idén Mi is fedezzük fel a Plitvicei tavakat!

 

A Plitvicei tavak kialakulása

A tórendszert tápláló Bijela rijeka (fehér folyó) és a Crna rijeka (fekete folyó) folyók víztömegével, sodrásával és erejével több ezer éven keresztül vájta ki, alakította ki a Plitvicei tavak jelenlegi formáját. A Plitvicei tavak, a tavakat körülvevő hegyek dolomit és mészkő egyvelegéből épül fel. Ahol a vízáramlat akadályba ütközött, ott alakultak ki a mai vízesések. Mind ezekből jól következik, hogy a Plitvicei tavak - a víz erejének köszönhetően - még ma is alakulóban van.

Bárhonnan is nézzük, mindig elképesztő látványt nyújt a Plitvicei tavak
A Plitvicei tavak Horvátország büszkesége

A Plitvicei tavak tórendszer legmagasabb tava (Proscanski tó) 637 méteren található, míg a legalsó 503 méter magasan. A 134 méter szintkülönbségen csodálhatjuk meg a vízesések sorozatát.

Tipp! Nyaralj olcsón!

Ha olcsó szálláslehetőséget keresel, itt érdemes körbe nézni. Az alábbi űrlap kitöltésével egy világméretű szállás ár-összehasonlító rendszerébe érkezel, ahol az utazási portálok csak érted versenyeznek.
Itt akár 80%-al olcsóbban tudsz szállást foglalni!


 

Növény és állatvilág

A tudósok a XIX. századtól foglalkoznak a Plitvicei tavakkal. A mai ismereteink szerint, közel 1300 növényfaj él ezen a kicsike területen. Főként a mohák és algák élnek nagy számban, de a nedves réteken különleges harangvirág, boglárka és orchidea fajok élnek meg. A Plitvicei tavak növényvilága annyira különleges, hogy a IUCN Vörös listáján is számon tartják. Az állatok közül a leghíresebb a barna medve, mely nem nagyon látogatja a turisták által birtokolt erdei utakat. Közel 350-féle lepke, 50 emlős, 20 denevérfaj és közel 200 madárfaj őshonos itt. A legszembetűnőbb állat a pisztráng. Majd minden fajtája megtalálható itt.

 

Kiránduljunk egyet!

Az előzőekben utaltunk már rá, hogy a felső parkolónál érdemes megállni, mert itt van a Plitvicei tavak bejárata. A belépő jegyen, illetve a táblákon jól lehet látni, hogy több útvonal van. Ezek mind időben, mind távolságban változnak, nehezülnek. A javaslatunk a H túra. Ezen a kiránduláson először felmegyünk a kis busszal a tórendszer legmagasabb pontjára, majd onnan lesétálunk a nagy tóig. Itt hajózunk egyet, majd kijutunk a rétre, s végezetül a Plitvicei tavak alsó részeihez érünk. A nap végén innen, kis busszal érkezünk vissza a kiindulási ponthoz. Arra készüljük fel, hogy egy Plitvicei tavak kirándulás egy egész napot is felemészthet, így elég élelem, víz és esőkabát legyen nálunk.

Nagy térkép, a fontosabb kiránduló utakkal
Ahogy beérünk, a Plitvicei tavak térképe fogad

Ahogy elhagyjuk a bejáratot egy hatalmas tábla köszönt, melyen a Plitvicei tavak térképe látható a fontosabb turistautakkal. Itt a tábla jobb oldaláról indulnak a helyi vonatnak nevezett kis autóbuszok.

Kis busz közlekedik folyamatosan
Ezzel a busszal visznek fel a legfelső tóhoz

Üljünk fel arra a buszra, amelyik orra felfelé néz és utazzunk fel a St 3. állomásig. Itt egy kis faházas pihenő rész található. Aki már most elfáradt azok megpihenhetnek itt egy kicsit, vagy elmehetünk wc-re.

 

Plitvicei tavak térképe a látnivalókkal
Plitvicei tavak térképe a legfontosabb látnivalókkal

Töltsd le Plitvicei tavak látnivalós térképét, nyomtasd ki és vidd magaddal Horvátországba!

 

Felső tavak

12 tó alkotja a felső tórendszert (Prošćansko, Ciginovac, Okrugljak, Batinovac, Veliko, Malo, Vir, Galovac, Milino, Gradinsko, Veliki Burget és Kozjak). A legfelső tó a Prošćansko, melyet a Matica folyó táplál (őt pedig a Bijela és Crna folyók). Most 637 méter magasan vagyunk. A kiépített turistaúton (fagerendákon) szép határozottan tartsunk lefelé. A Prošćansko tóból a Ciginovac és Okrugljak tavakba ömlik a kristálytiszta víz.

Vízesés a Plitvicei tavaknál
Csodálatos tavak és vízesések vannak a felső részen

A felső tórendszer legszebb látnivalója a 20 méter magas Labudovac vízesés. Itt szinte mindenki megáll fényképezkedni, a merészebbek pedig a vízesés mögé is besétálhatnak. A Kozjak zárja a felső tórendszert. Különlegessége a 300 méter hosszú és 60 méter széles Štefanija sziget. Itt elsősorban bükk és mogyoró terem.

Ezzel a kis hajóval megyünk át a nagy rétre
Kirándulásunk hajóval folytatjuk

A tó partjáról indulnak azok a kirándulóhajók, melyek a Plitvicei tavak alsóbb vízeséseihez kalauzolnak. A hajó használata a belépő árában benne van, de a beszálláshoz be kell mutatnunk a jegyünket.

 

Ebéd és az alsó tavak

A kirándulóhajókon már megcsapja az éhes turisták orrát, a frissen sült kolbász illata. Ahogy kikötöttünk, máris mehetünk a grillteraszra ebédelni. A délutáni szieszta után a Plitvicei tavak alsó tórendszere következik. A Milanovac, Gavanovac, Kaluđerovac és Novakovića Brod alkotják az alsó tórendszert, mely egy mészkő kanyonban helyezkedik el. Itt már közvetlenül a tó peremén kell haladnunk. Utunkat nagyra nőtt, békés pisztrángok kísérik végig.

Népesre sikeredett Plitvice állatvilága
Jól lakott kacsák és halak kísérnek utunkon

Az alsó tavakat a 78 méter magas Nagy vízesés zárja. Véleményünk szerint minden Plitvicei tavak kirándulás legérdekesebb pillanata az amikor elérkezünk az utolsó két gigavízeséshez.

 

A Nagy vízesés

Ez a vízesés Horvátország legmagasabb vízesése, magassága 78 méter. A Nagy vízesés nemcsak méterében de kialakulásában is eltér a többi vízeséstől: amíg a többi vízesést a tavak szintkülönbsége formálja, addig ez a Nagy vízesés a meredek mészkő sziklafalból kizúduló vízzuhatag által keletkezett. A Nagy vízesést tápláló folyó innen 3 kilométerre délre, a Prijeka kosa lábánál ered és itt csatlakozik a Plitvicei tavakhoz. A Nagy vízesés esőzésekkor és a tavaszi hóolvadáskor nyújtja a legszebb látványt. Nyáron a nagy szárazságban alig csöpörög.

A Nagy vízesés a Plitvicei tavak végén fekszik már
Különös látnivaló a Nagy vízesés

A Nagy vízesés permetében való felfrissülés után egy kemény túra következik, ugyanis vissza kell másznunk a kanyonból a sziklafal tetejére. Hál istennek több pihenő van a felfelé vezető úton, így nem kell egyszerre letudni ezt a kaptatót. Az St 1-es jelű buszállomás felé egy kiugró sziklát találunk a korláton túl. Ide még érdemes kimászni és egy-egy csodálatos felvételt készíteni a mögöttünk látható vízi csodáról. A Plitvicei tavak látnivalóiról, vízeséseiről összességében elmondható, hogy bármely sziklaszirten, vízesés előtt is álljunk meg, csodálatos háttérképeket készíthetünk.

 

Fontosabb események

A Plitvice maraton reggel 9 órakor rajtol a Mukinje település sportcsarnokától. A maraton egy kört ír le, így a befutó is ugyanezen a helyen lesz. Nevezni a fenti linken lehet.
Plitvicei tavak, Kvarner (Horvátország)
2016 június 5. 9:00
2016 június 5. 19:00

 

Két napos maratoni túra lesz a Plitvicei tavaknál. 33, 49 és 79 km-es távokra lehet benevezni. Nevezési díj 150 kuna. Jelentkezés több infó, a fenti linken.
Plitvicei tavak, Kvarner (Horvátország)
2016 június 18. 09:00
2016 június 19. 19:00

 

3 napos tangó fesztivál lesz ezen a gyönyörű helyen, a Plitvice tavak ölelésében. Részletes programnaptárat a fenti linken találunk.
Plitvicei tavak, Kvarner (Horvátország)
2016 július 29. 15:00
2016 július 31. 19:00

 

A Plitvicei tavak belépő árai 2017-ben

Olcsó szállásokért kattints IDE!

Jegy árak a elő és utószezonban:
felnőtt 110 kuna, tanuló 80 kn, gyerek 55 kn (7 és 18 év között), 7 év alatt ingyenes

Jegy árak 2017 július 1 és augusztus 31 között:
felnőtt 180 kuna, tanuló 110 kn, gyerek 80 kn (7 és 18 év között), 7 év alatt ingyenes

Csoportos kedvezmény 15 fő felett van. Csoportos belépő árak:
júli 1 - aug 31 között: 160 kuna, elő- és utószezonban: 100 kuna

A Plitvicei tavak nyitva tartása (ünnepnapok kivételével) minden nap reggel 7 és este 8 vagyis 20 óra között. A Plitvicei tavak belépő árai magukban foglalják a nemzeti park területén levő járművek használatának díjait is, így a kis hajóért illetve a buszozásért nem kell már külön fizetni.

Kutyát be lehet vinni a Plitvicei tavak területére, viszont a póráz használata kötelező!

 

Plitvicei tavak térképe a látnivalókkal
Plitvicei tavak térképe a legfontosabb látnivalókkal

Töltsd le Plitvicei tavak látnivalós térképét, nyomtasd ki és vidd magaddal Horvátországba!

 

Plitvicei tavak megközelítése

Plitvicei tavak autóval: Magyarország felől először a horvát A4-es autópályán Zágrábig tartunk. Zágráb után a tengerpart felé tartó A1-es A7-es autópálya közös szakaszán Karlovacig haladunk. Itt letérünk a régi 1-es jelű főútra. Az autópályán jól ki lesz táblázva a Plitvicei lehajtó. Karlovactól a Slunj, Grabovac, Plitvice útvonalon haladunk tovább. 75 kilométert kell megtennünk ezen a kellemes, erdős útszakaszon. Ha megérkeztünk a Plitvicei tavakhoz az alsó, vagyis a déli parkolónál érdemes megállni, mert innen érjük el a nemzeti park főbejáratát.

Plitvicei tavak busszal: Zágrábból indulnak buszjáratok a Plitvicei tavak irányába. A Zadar illetve a Split felé tartó buszokra kell felszállni. Ha a Plitvicei tavaktól buszozunk tovább, számítsunk kisebb-nagyobb késésekre, mert sokszor bedugul az 1-es főút. A buszmegálló pontosan a déli bejárat előtti parkolónál van.

 

Konklúzió

Bármely évszakban is látogassunk ide, a Plitvicei tavak látnivalók sokaságával vár ránk. Érdemes úgy kialakítani egy plitvicei kirándulást, hogy annak folytatása legyen a tórendszer felfedezése után. Innen már alig egy órás vezetéssel elérjük Senjt, vagy ha délre tartunk, másfél óra és Zadarnál járunk. Mindig is azon a véleményen voltunk, érdemes úgy kialakítani egy nyaralást, vagy őszi kirándulást, hogy minél többet lássuk közben Horvátországból. A Plitvicei tavak pontosan egy olyan úticél, mely közel fekszik Magyarországhoz, s innen már csak egy lépés a mindig napos Dalmácia.

Tökéletes őszi és téli kirándulási lehetőség
Ősszel és télen is népszerű úticél

A Plitvicei tavak ősszel és télen is népszerű. Arra azonban figyeljünk oda, hogy ősz végén, télen nagyon hamar lemegy a nap az amúgy is kanyon szerű szurdokban, így lényegesen kevesebb időnk marad a tórendszer felfedezésére. Ha nedves időjárási körülmények között készülünk ide, gumicsizmát, illetve vízálló cipőt, bakancsot is vigyünk magunkkal.

Plitvicei tavak Budapest távolsága: 500 km

 

Közösségi csatornáink

Plitvicei pinjeink
Plitvicei tavak G+ gyűjteményünk

 

Ezek is érdekelhetik:
Krka Nemzeti Park
Kornati Nemzeti Park
Brijuni Nemzeti Park
Senj

A Plitvicei tavak az egyik népszerű témánk a Horvátországinfón. A fontosabb túra útvonakról itt írunk részletesen. Legnépszerűbb szállások itt, őszi fotók, téli fotók, végül a részletes időjárás előrejelzést itt találjuk.

Kellemes kirándulást!


Hozzászólások (41)

2017
02
24
Szia! Mi ilyenről nem tudunk a Plitvicei tavak szabadon látogatható. Egyébként nem is lenne kivitelezhető ez az előzetes bejelentkezés.
2017
02
23
Szeretnék információt kérni arról, hogy 2017-ben állítólag csak előzetes regisztráció után lehet a Plitvicei tavakhoz belépőjegyet venni? Ez tényleg így van-e és hol kell regisztrálni? Köszönöm előre is a választ.
2017
01
04
Pünkösdkor nyitva van a park? Mi 7 éve mentünk, akkor rendben volt, de most megijedtem kicsit az "ünnepnapok kivételével"-től. Mi 10-en megyünk, most foglaltam szállást a Korana kempingben...
2016
10
27
a közelben van kemping faházakkal( 2 SZEMÉLYES 10 EZERÉRT) SÁTRAT SEM KELL ÁLLÍTANI. EGY ÉJSZAKÁRA TÖKÉLETES DE VAN TÖBBSZEMÉLYES IS.
2016
10
14
Szia! Kis gyerekkel kisebb túrának érdemes neki indulni. Akármelyik túrára is mentek bárhol könnyen vissza lehet fordulni. Van kisbusz, így busszal is vissza lehet menni ha elfáradnátok.
2016
10
11
Engem az érdekelne, hogy 4 éves és 6 éves gyermekkel a H túrát meg lehet-e csinálni? Birnák-e a gyaloglást? Mennyire megterhelő? Köszi!
2016
09
04
Leher eoroval fizetni vagy bankkartyaval? Udvozlettel Andrea
2016
08
31
Kedves Éva ! igen benne van a H vonalon voltunk júliús elején,nagyon szép, felkell készülni mert elég hosszúaz útvonal kb.5-6 óra és emelkedök , sőt lépcsözetes rész is van bőven de megéri.
2016
08
22
Helló! A Plitvicei Nemzeti Park belépőjében benne vannak a helyi buszok és kishajók használatának árai? Ha nem, honnan kaphatok információt ezek árairól? A H túra vonala nagyon csábító :) Előre is köszönöm a választ. :)
2016
08
22
A megközelítés egy kicsit megtévesztő ami a parkolókat illeti. Ugyanis a dél felé emelkedik az út, tehát az ALSÓ parkoló van ÉSZAKABBRA, és a FELJEBB lévő DÉLEBBRE. Tehát olyan nincs, hogy "alsó, vagyis a déli parkoló" . Vagy alsó (északi), vagy déli (felső). És ez kizáró vagy.
2016
08
06
Valyon lehet fizetni euroval vagy Visa kartyaval ? Elore is koszonom a valaszt :)
2016
06
20
Kérdés: 2016 06.25-én nyitva lesz e a park, mert olvastuk hogy az ünnepnap? Köszönöm
2015
09
08
ha tobb napig vagy a szalodaban lehet a jegyet ervenyesiteni a 2. napra kerdesem, hanyszor lehet/ 3/ 4/ 6? ha valaki tudja koszonom a valaszt frank
2015
09
08
vadasz t. melyik hetvege? en szept kozepe mennek frank
2015
09
08
Szia! Vagy a Fórumba írd meg vagy a FB oldalunkra, bejegyzésként s mi ezt kiemeljük és a többi felhasználó részére is láthatóvá tesszük (megosztjuk)
2015
09
08
Helló! Barátnőmmel lemegyünk a hétvégére autóval. Van még 2 kényelmes hely az autóban. Lenne valakiknek kedve még jönni? Jobban megérné ha 4 fele menne az üzemanyag. 06309599162
2015
09
02
hétvégén szeretnénk menni:)pontos árakat tudna esetleg valaki irni,köszönöm
2015
08
14
Magyar ftba mennyi kb a belépő és itt teljesen más árakat irnak mint a rendes Plitvice. Hu-n akkor most hány kn egy felnőtt mdg hany kn a gyerek?
2015
06
11
Sziasztok! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy kutyákat lehet vinni a tavakhoz? előre is köszönöm!
2015
06
05
 
Érdeklődöm, hogyan lehet előre megváltani a belépőjegyet a Nemzeti Parkba illetve a kisbuszra? A választ előre is köszönöm.
2015
05
17
Most voltunk tegnap(2015). Esett,reggel köd volt .Többször elállt,majd újra esett. De csodálatos volt. Ömlött a rengeteg viz az összes vizesésből. A képek igy is szépek.És esökabátban senkit nem zavart,hogy esik.Igy utoólag jobb is,hogy nem kánikula volt. Érdemes megnézi!
2015
04
28
Azt szeretném kérdezni,aki egy kicsit nehezebben közlekedik kisérövel meg tudja -e járni??Köszi Bőtti
2015
04
19
Szeretném megkérdezni, hogy a belépő árában benne van a hajóút is, vagy azt külön kell fizetni, az mennyibe kerül?
2015
03
27
Szeretném megkérdezni hogy április elején is várható hasonló gyönyörű látvány ,mivel ugye még nem pompáznak zöldbe a fák sem ? Érdemes elhalasztani inkább májusra ? Köszönöm választ.
2015
03
27
Szeretném megkérdezni hogy április elején is várható hasonló gyönyörű látvány ,mivel ugye még nem pompáznak zöldbe a fák sem ? Érdemes elhalasztani inkább májusra ? Köszönöm választ.
2015
03
10
Lesz-e április elején szervezett utazásuk?
2014
11
22
A látvány csodálatos páratlan,mintha a paradicsomba lennénk.2006-ban jártam ott,és most májusra tervezzük a kirándulást,nagyon várom,hogy újra átéljem a látottakat.Esernyő kell,mert egy pillanat és esik az eső,de a következő percekben már szikrázik a napsütés,na és persze egy jó kényelmes cipő is fontos.Az emberek barátságosak,mosolyognak,és lehet ismerőssel találkozni,hm kicsi a világ.Nincs szemét ,mindenki vigyáz a rendre,nem hangoskodnak,mert az a sok látni való a hatalmába keríti a világjárót.Oly tiszta a víz,uszkálnak a pisztrángok,szinte meg lehetne őket simogatni,egyszerűen mesés...még nagyon sokat lehetne róla áradozni...de ezt látni kell !!!!!
2014
10
03
Nagyon köszönöm az ismertetőt,pár nap mulva indulunk. Kérem sziveskedjék kb az étkezés és a kávé árát feltüntetni. üdvözlettel Kőhalmi Lászlóné
2014
08
23
Autóval indulnánk szombathelyről. Melyik uton menjek H.-országban? köszi
2014
08
11
Érdeklődnék mikor lesz a jövöben indulás? Tisztelettel Ilcsi
2014
08
04
Egy hete jöttünk haza.Csodálatosak a tavak,vízesések.Egész úton vártuk,hogy valahol,majd elkérik a jegyünket,de nem:)) Mi a hosszú túrát választottuk,és ott kaptunk rá egy pecsétet,hogy igénybe vettük a hajót.Szerencsénk volt,hogy elértük az utolsó előtti buszt,mert a parkolóhoz érve \"leszakadt\"az ég.Nem szabad kihagyni a látványt,de idő kell hozzá:))
2014
07
01
Július vagy augusztus hónapban érdekelne egy ilyen út. Van már esetleg konkrét időpont árral együtt?
2014
06
25
Mit lehet tudni arrol, hogy ez évtől a csoportokra csak akkor vonatkozik a kedvezményes jegyár, ha hivatásos idegenvezetővel vannak? Tavaly még a sofőrnek is kedvezményes jegyet tudtunk intézni, idén már nem....
2014
06
16
Gratulálok a lényeget jól összefogó beszámolóhoz. Két gondolat: Alulról felfelé menni talán kevésbé fárasztó,és a jelölt utat követve a magas, meredek hegyoldalon átkelve lehet körbejárni a legfelső tavat. Ha esős időszakban megy az ember, akkor vagy strandpapucs vagy vastag talpú túracipő is kell, mert vannak helyek, ahol a fagerendás utak egyes részeit is ellepi a víz, azonban ilyenkor a vízhozamok és a vízfüggönyök látványa csodás.
2014
06
12
Szia! Onnantól már ingyenes!
2014
06
12
Hello! A belépő àràn kívűl mennyibe kerül a hajó út?
2013
08
09
Érdekelne, hogy szeptember közepe táján szerveznek-e utat a tavakhoz, ha igen honnan indul, mennyi a részvételi dij, hány napos stb.
2013
06
05
Június 23 és július 20 között érdekelne egy ilyen buszos kirándulás. Unokáimmal mennék - 13 és 9 évesek. Szegeden lakunk, de nagy valószínűséggel Balatonfenyvesen töltjük a nyaralásunk nagy részét, valahol csatlakoznánk. Kérem, ha van ebben az időszakban kirándulás a Plitvicei tavakhoz, értesítsenek.
2012
07
30
Nagyon szeretnénk látni Plitvicét, ott eltölteni 2 napot ,és ha már ott vagyunk, a tengerpartra is lemenni kb. 3 napra. Szeptember 2. hetében tudnánk menni. Nem vagyunk gyakorlott külföldi utazók, ezért én kicsit félek ettől az utazástól (nyelvtudás hiányában).Tud-e valaki segíteni, tanácsot adni? Előzetes szállásfoglalás nélkül is el merjünk indulni?
2012
03
18
 Noe
Kérdésem csak annyi, hogy a belépő mit tartalmaz ? Vannak, akik azt mondják nem mertek felülni sem a buszra sem a hajóra. Pedig az árban benne van. Köszi!
2012
02
02
Nagy érdeklődéssel nézegettem a fotókat erről a gyönyörű tájról. Decemberben megmutattam a kedvesemnek is a képeket, Őt is lenyűgözte a látvány, oly annyira, hogy elhatároztuk, hogy 2012 februárjában, mikor szabadságot tudok kivenni, ott töltünk egy hosszú hétvégét. Izgatottan vártunk, tervezgettünk, de mily kegyetlen a sors, az utazásunk sajnos elmarad, kedvesem halála miatt. Január 9.-én 56 évesen nincs többé. Másfél éve ismertük meg egymást, hosszú egyedüllét után végre egymásra találtunk. Szerelmünk lassan bontakozott, ahogy megismertük egymást, de az mindent elsöprő szerelem volt. Ott szerettük volna eljegyezni egymást. Ez már lehetetlen, és nagyon fájdalmas. Köszönöm, hogy legalább álmodhattunk, tervezgethettünk az utazásról. Üdvözletem küldöm Önöknek. Babicz Mária
Hozzászólnál? Ide írd az üzeneted:
Regisztrálj a hozzászóláshoz, vagy töltsd ki az alábbi mezőket!
Név:
Hozzászólás: A hozzászólás elküldésével kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket.

Legnépszerűbb szállásaink

Legjobb ár:
25.909,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
42.105,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
47.048,-Ft / fő-től