Szeretnél információt kapni közlekedési viszonyokról, strandokról, árakról, hol tudsz spórolni?
Iratkozz fel hírlevelünkre
és elküldjük okos ajánlatainkat
legszebb strandokat, látnivalókat!
Hetente maximum egy levelet küldünk. A későbbiekben bármikor le lehet iratkozni.

Kitöltés Facebook-al


tengerparti szállások

Közelsége és a homokos strand miatt Crikvenica rendkívül népszerű úticél. Egy domboldalban fekszik az egész város. Maga a strand szinte bárhonnan gyorsan elérhető. Igazából egy keskeny és hosszú sávon helyezkedik el, így Crikvenica tengerparti apartmanok széles választékával várja az ide látogatókat. Sokan annyira beleszeretnek ebben a kellemes tengerparti városba, hogy rendszeresen visszatérnek ide nyaralni. Lássunk néhány népszerű szálláshelyet.

 

Kvarner Palace

A Kvarner Palace Crikvenica hoteljei közül a legszebb és legismertebb. Az Osztrák-Magyar Monarchia idején épült 1895-ben. Eredetileg Hotel Therapiának hívták. Míg Ferenc József császár az opatijai Kvarner Hotelben töltötte a teleket, addig unokaöccse József főherceg és udvarháza és az osztrák nemesek és a magyar nemesek ide jártak pihenni, telelni. Későbbiekben tüdőszanatórium lett. Ma Crikvenica 4 csillagos hotelkínálatának egy prominens képviselője. Akkor érdemes választani a Kvarner Palacet, ha luxus körülmények között, századfordulós hangulatban szeretnénk nyaralni.

Elegáns, 4 csillagos hotel Crikvenicán a Kvarner Palace
Elegáns, 4 csillagos hotel Crikvenicán a Kvarner Palace

 

Hotel Esplanade

A Hotel homokos part közelében, pontosabban a part mögötti út mögött fekszik. Igazán különleges szecessziós megjelenése van a főépületnek, ez ugyanis 1930-ban épült. Összesen 64 szobája van, mely 4 szinten van elosztva. A hotel kutyával is igénybe vehető. Ez a szállás gyerekkel is ideális választás, hiszen rögtön a hotel előtt található a homokos tengerpart és a városközpont is viszonylag gyorsan elérhető. Elsősorban azon utasainknak javasoljuk, akik tengerpart melletti szálláslehetőséget keresnek.

Igazi tengerparti hotel Crikvenicán az Esplanade
Igazi tengerparti hotel Crikvenicán az Esplanade

 

Marko apartman

A Marko apartman a tengerparttól kicsit távolabb, a domboldalban helyezkedik el. Maga a ház egy régebbi építésű, hagyományos épület. A belső terek is ennek megfelelően vannak felújítva. A teraszról csodálatos kilátás nyílik Crikvenica óvárosára, a tengerre, illetve a szemközti Krk szigetre. A Marko egy igényesen felszerelt, hagyományos 8 fős apartman Crikvenicán. Három hálószobában, illetve a nappaliban lehet elhelyezkedni. Az apartman kutyával is igénybe vehető.

A Makro apartman Crikvenica domboldalában található
A Makro apartman Crikvenica domboldalában található

s

Hozzászólások (0)

Hozzászólnál? Ide írd az üzeneted:
Regisztrálj a hozzászóláshoz, vagy töltsd ki az alábbi mezőket!
Név:
Hozzászólás: A hozzászólás elküldésével kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket.

Legnépszerűbb szállásaink

Legjobb ár:
25.909,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
42.105,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
47.048,-Ft / fő-től