Szeretnél információt kapni közlekedési viszonyokról, strandokról, árakról, hol tudsz spórolni?
Iratkozz fel hírlevelünkre
és elküldjük okos ajánlatainkat
legszebb strandokat, látnivalókat!
Hetente maximum egy levelet küldünk. A későbbiekben bármikor le lehet iratkozni.

Kitöltés Facebook-al


Horvátországi utasbiztosítás 10% kedvezménnyel!

Ha külföldre készülünk nyaralni, nagyon fontos, hogy megfelelő utas- baleset- illetve poggyászbiztosítással rendelkezzünk. Az EUB kifejlesztett egy kifejezetten tengerparti utasbiztosítást, melyet Horvátországba és Szlovéniába 10%-os kedvezménnyel tudunk megkötni. A köznyelv ezt nevezi Horvátország utasbiztosításnak.

Előnyei

- Gyorsan, online megköthető
- 550 Ft helyett, MOST 495 Ft / nap
- Van családi csomag, mely 1.368 forinttól elérhető
- Autós assistance köthető 12 éves korig
- Esetleges strandlopásra
- És digitális kütyü sérülésre is kiterjed


Miért kell utasbiztosítás Horvátországba?

Horvátország évről-évre nagyon népszerű a magyar és az európai turisták körében. Mivel Magyarország szomszédságában fekszik Horvátország, így sokan évente többször is ellátogatnak erre a csodálatos helyre.

Horvátország biztosítással a biztos megoldás

Ugyan Horvátország évek óta az Európai Unió része, így sokan azt gondolják felesleges utasbiztosítás Horvátországba, ha valami történik, ellát a mentő, hiszen EU-s tagországban nyaralunk. Azt mindenképpen tudni kell, hogy az EU-s biztosítási rendszer, csak a sürgősségi alap ellátásra vonatkozik. Ha balesetet szenvedünk, kijön értünk a mentő, vagy ha elvágjuk a strandon a lábunkat bemehetünk az éppen aktuális, ügyeletes kórházba és kivárhatjuk a sorunkat. Ezzel szemben, ha megkötjük a Horvátország utasbiztosításnak keresztelt EUB tengerpart biztosítást, akkor ha baleset történne velünk a biztosító kezeskedik testi épségünkről. Szükség esetén akár hegyi- vízi- helikopteres mentést, sürgősségi fogászati ellátást is magában foglal 1-1 biztosítás.

Az utasbiztosítás Horvátországban arra is tökéletes ha esetleg strandlopás áldozatai lennénk, vagy netán megsérülne valamelyik szeretett kütyünk a nyaralás során. A családosokra is gondoltak ők lényegesen kedvezőbb feltételek mellett tudnak a családra biztosítást kötni. A legtöbb Horvátország biztosításhoz stornó, azaz útlemondási opció is köthető. Ez azoknak a családos utasoknak lehet jó választás, ahol kisgyerek is van. Ha a pici pár nappal utazás előtt megbetegedne, nem bukjuk az utazás árát, a biztosító visszafizeti.

Az autóra is gondoljunk!

Talán mondanunk sem kell, Horvátország autó biztosítással a legbiztonságosabb. A Tengerpart biztosítás mellé Autó extra szolgáltatást tudunk kötni a 12 évnél fiatalabb autókra. Érdemes ezt az opciót is megkötni.

A Horvátország utasbiztosítás (EUB tengerpart biztosítás) részletes szabályai

Árak, szolgáltatások
Autó Plusz árak, szolgáltatások
Utasbiztosítási feltételek

Legnépszerűbb szállásaink

Legjobb ár:
25.909,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
42.105,-Ft / fő-től
Legjobb ár:
47.048,-Ft / fő-től